L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Els veïns fan salut al nou Centre Esportiu Municipal Cotxeres

Barcelona Televisió emet avui l’Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió amb un nou horari: les 12.50h, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
A l´informatiu d´aquesta setmana visitarem el nou Centre Esportiu de Cotxeres. Ja fa una setmana de l’obertura del nou poliesportiu que s´ha estrenat amb més de 7 mil abonats. L´equipament s’afegeix al centre de salut integral i l´aparcament de Cotxeres. Aviat s’estrenarà també una biblioteca i finalment el casal d’avis.
A la secció de breus veurem les noves parades del mercat de la Guineueta, que van reobrir l´activitat comercial. El mercat va tancar les portes al juliol per les obres de remodelació, que encara continuaran fins al 2013. També veurem com els alumnes de l´escola Mercè Rodoreda conviuran amb les obres durant el curs. Enguany es farà la remodelació interna de l’equipament per poder-hi integrar l’educació infantil, que ara es fa en uns barracons propers al centre.
I per últim, farem memòria i recordarem part de la història de la plaça d´Àngel Pestaña, a la Prosperitat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies