Nou curs escolar amb retallades i obres

El nou Institut Escola les Roquetes agrupa els alumnes de dos centres

Ja ha començat el nou curs escolar, marcat per les retallades pressupostàries i la polèmica sobre la immersió lingüística. Un total de 226.000 alumnes van iniciar ahir les classes a Barcelona, gairebé 2.500 més que l´any passat.
Nou Barris a més d’estrenar curs, inaugurava un centre nou, l’Institut Escola les Roquetes, que sorgeix de la fusió de dos escoles de primària i un institut. Malgrat l’esforç del centre per tenir-ho tot enllestit, alguns pares no acabaven d’estar d’acord amb els canvis.
I a la Trinitat Nova, l’escola Mercè Rodoreda inicia l’any escolar amb obres. Les classes conviuran amb les tasques de reforma del centre i la construcció de l’escola bressol, la qual es troba en uns barracons des de fa vint anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies