Concentració veïnal en suport a una família desallotjada al barri de Verdum

El col·lectiu pel dret a l’habitatge ‘500×20’ considera desmesurada l’actuació policial

El col·lectiu ‘500×20’ va convocar ahir al vespre una concentració amb assemblea a Verdum com a senyal de protesta pel desallotjament d’una família al barri. Segons informa el col·lectiu, 5 furgonetes antidisturbis i la Guàrdia Urbana van participar en el desallotjament, i denuncien que aquest es va fer ‘sense previ avís judicial’ i que per tant no es va respectar el dret a defensa. La família, que ocupa des de fa anys un pis al número 28 del carrer de Marín, ja havia patit tres intents de desallotjament, que no es van fer efectius per la pressió dels veïns i diverses organitzacions pel dret a l’habitatge.

‘500×20’ també denuncia la ‘contundència’ de l’actuació policial. Segons el col·lectiu, el mossos van accedir a l’habitatge ‘a cops d’ariet’ i van entrar amb tota la família dins l’habitatge. L’organització pel dret a l’habitatge ha comunicat que el cap de família i un dels 3 menors que vivien a l’habitatge van haver de ser atessos als serveis d’urgència del CAP de la zona i, en breu, s’informarà dels danys físics que aquests podrien haver patit durant el desallotjament.

Notícia publicada per Nou Barris Televisió

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies