Doble sessió de Plenari de Nou Barris aquest dimarts

L’Audiència Pública se celebrarà un cop acabin els dos actes

Nou Barris arrenca aquest dimarts el curs polític després de l’estiu i de la constitució del Consell Plenari, al juliol (a la imatge). A les 19h, la Sala de Plens del Districte acollirà una sessió extraordinària del Plenari, per tal d’informar sobre els diferents membres que formen l’equip de govern, la junta de portaveus, la gerència i els grups polítics, entre d’altres càrrecs. Acte seguit començarà la sessió ordinària del Plenari, amb l’ordre del dia que especifiquem més avall. I per últim, finalitzats els dos plens, es convoca l’Audiència Pública de l’Estat del Districte, programada a partir de les 20.30h.

Ordre del dia de la sessió ordinària del Ple del 4 d’octubre:
1.- Lectura i aprovació, si escau, de l’Acta de la sessió extraordinària anterior, de 25/07/11.
Part informativa:
2.- Despatx d´ofici: restar assabentat dels contractes aprovats per la Gerència del Districte en el darrer periode.
3.- Informe de la Regidora del Districte.
Part decisòria:
4.- Informar favorablement la proposta de “Pla Especial Urbanístic per a la regulació de l’equipament situat al carrer d’Artesania, 81-83, per a ubicar-hi un Institut-Escola”, promogut pel Consorci d’educació de Barcelona.
Part d’impuls i control:
7.- Proposicions/declaracions de grup, precs i preguntes dels grups municipals del Consell.
8.- Precs i preguntes del públic assistent al Plenari.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies