El Casal de Barri de Verdum acollirà la Fundació Pare Manel provisionalment

L’entitat ha de traslladarse mentre es duen a terme les obres a la parròquia de Sant Sebastià

El Casal de Barri de Verdum acollirà la Fundació Pare Manel mentre durin les obres a la parròquia de Sant Sebastià, al carrer de Viladrosa, on actualment tenen l’espai on duen a terme la seva tasca. Les entitats han fet un gran esforç per encabir totes les activitats i conviure durant dos anys al casal i només en alguns moments puntuals en els quals no sigui compatible per horari el funcionament normal del casal i el de la fundació, el Pare Manel i els seus col•laboradors es traslladaran a un local proper. D’aquesta manera la Fundació Pare Manel continuarà treballant per a millorar les condicions de vida dels sectors més exclosos de la societat i, especialment, dels barris de Verdum i les Roquetes.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies