21 vehicles cremats en un solar de la Trinitat Nova

L´incendi deixa totalment calcinats 14 cotxes aparcats al terreny

Dels 21 cotxes afectats per l´incendi d´ahir en un solar de la Trinitat Nova, 14 en van quedar totalment calcinats. La proximitat entre els vehicles aparcats al solar va facilitar la propagació de les flames. Els Mossos d´Esquadra s´han fet càrrec de la investigació.
Els fets van passar ahir a la matinada en un solar que els veïns utilitzen com a aparcament. Els bombers van rebre l’avís a l´1.45h i hi van enviar tres camions tanc per apagar les flames. Tot i això, no van poder evitar que 14 cotxes es calcinessin totalment. El foc també va afectar altres vehicles als quals se’ls van cremar els pneumàtics o els llums.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies