43è Aplec de les Roquetes

La jornada reuneix quatre de les grans cobles catalanes

L’Aplec de les Roquetes-Gran Aplec de Tardor de Barcelona torna al Parc de la Guineueta des de les 10h del matí i fins a les 20h de la tarda d’avui amb la participació de quatre grans cobles que ben poques vegades es poden veure i escoltar totes juntes. Parlem de la Principal del Llobregat, la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, la Montgrins i la Principal de la Bisbal. Una rere l’altre faran ballar els assistents, provinents de tota la Catalunya Sud i Nord. I com cada any, el programa inclou un petit homenatge a algun músic, compositor o personalitat del món cultural. Enguany, l’homenatjat és Enric Ortí. Les forces es reprendran amb amb una gran paella d’arròs i després de dinar i abans de començar la sessió de la tarda, la Banda Simfònica farà un concert d´esbarjo. Un dels moments àlgids serà la sardana de conjunt de la tarda ‘El Parc de la Guineu’, interpretada per les 4 cobles, una peça que ha esdevingut la sardana del fanalet, perquè la ballen amb uns 1.400 fanalets.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies