Calma tensa al bloc ocupat del 15-O

Els indignats esperen les possibles reaccions de les administracions

El bloc ocupat pels indignats al carrer d´Almagro respirava ahir al matí calma, una calma que es va anar tensant segons va anar passant el dia, pendents de les possibles reaccions de les administracions. En principi, es descarta el desallotjament exprés i el procés passa a la via civil, la qual cosa donaria temps al col·lectiu. Però els indignats no semblen refiar-se. No van voler fer declaracions fins aquesta tarda, quan han convocat una roda de premsa, però sembla que no baixen la guàrdia. Durant la tarda es van pintar pancartes i es va anar aplegant persones per donar suport a l’ocupació. Al vespre, els indignats es van reunir en assemblea.
A l’edifici s’hi han instal•lat una desena de famílies desnonades o sense recursos per accedir a un habitatge, i als baixos s’hi podria obrir un espai social.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies