El ‘Prosperitart’ dóna color al Casal de Barri

La trobada artística inclou concerts, monòlegs i la pintada de la façana de l’equipament

El Casal de Barri de la Prosperitat viu un cap de setmana d’allò més artístic. Ahir a la nit es van lliurar els premis del Concurs de Fotografia Josep Anton Cordoncillo, en les seves diverses categories (blanc-i-negre, color i fetes amb mòbil). Avui, l’equipament estrena una nova edició de Prosperitart, el que suposa una trobada dels artistes del barri i les seves obres. A més, s’aprofita la jornada per pintar la façana del casal amb el grafit guanyador del concurs. D’aquesta manera es renovarà la decoración exterior de l’equipament i de l’entrada a la plaça d’Àngel Pestaña. La programació també inclou narracions i monòlegs durant la tarda i un concert amb Kayucos Van a la nit, entre altres activitats.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies