5enes Jornades de Debat Ambiental de Nou Barris

Una xerrada debat sobre l´energia nuclear centra la darrera de les sessions

L´associació mediambiental Grodema, amb seu a les Roquetes, du a terme aquesta setmana la cinquena edició de les Jornades de Debat Ambiental de Nou Barris. Una trobada on es tracten tems com ara el reciclatge, les energies renovables o l´impacte de les torres d´alta tensió a la serra de Collserola. Avui té lloc la darrera d´aquestes sessions, que debat el futur de l´energia nuclear i les seves alternatives, després del capítol viscut a la planta de Fukushima (al Japó), on el terratrèmol i el tsunami posterior han posat en evidència la seguretat de les instal·lacions nuclears. La jornada comença a les 19h a l´Espai Via Favència i és oberta a tothom.

Xerrada: ´L’energia nuclear després de Fukushima´ a càrrec de Miguel Muñíz, de la Plataforma Tanquem les Nuclears i de l’Observatori de l’Energia de Catalunya
Lloc: Espai Via Favència (Via Favència 288A)
Hora: 19h.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies