L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Endesa soterrarà el centre de transformació de laTrinitat Nova

Barcelona Televisió emet avui l’Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió amb un nou horari: les 12.55h, a les 16.45h en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
Endesa soterrarà l´estació elèctrica de la Trinitat Nova que es va malmetre dimarts passat quan es va esfondrar el sostre de la infraestructura. Dimarts passat un terç dels veïns de la Trinitat Nova es va quedar sense llum a causa de l´incident. Els veïns van escoltar dues explosions i van veure com queia el sostre de l’estació elèctrica situada entre els carrers d’Aiguablava i el carrer de la Fosca. Per sort, cap persona no en va resultar ferida, però els importants danys a l’estació van obligar a la companyia Endesa a enderrocar-la. Els mil abonats afectats van estar 9 hores a les fosques fins que van arribar uns generadors provisionals que va abastir el barri que Endesa va substituir l’estació per una altra de prefabricada. Endesa substituirà aquesta instal·lació en 6 mesos per una subestació soterrada. L’Ajuntament, per la seva banda, s’ha compromés a urbanitzar la zona. Es compleix així una reivindicació històrica dels veïns de Nou Barris. El futur centre de transformació comptarà amb equips d’actuació remota que permetran estalviar temps en la localització d’avaries.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies