Detinguts dos homes acusats d´atracar en una benzinera a Nou Barris

Els mossos van enxampar-los quan presumptament anaven a actuar en un altre establiment

Els Mossos d´Esquadra han detingut dos homes a qui acusen d´atracar amb violència en una benzinera de Nou Barris. La policia va enxampar els detinguts prop d´una altra benzinera on presumptament anaven a cometre un nou atracament.
Segons va explicar el mateix treballador de la benzinera de Nou Barris, dos homes van atracar-lo ahir al matí. La víctima va relatar als agents com dos homes el van amenaçar i li van dir que portaven un objecte punxant, amb la intenció que els donés la recaptació. L’empleat explica que va intentar defensar-se, però els atracadors li van colpejar la cara i es van emportar la recaptació, uns 200 euros de la caixa enregistradora.
Els dos detinguts, sense antecedents policials, passaran els propers dies a disposició judicial.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies