En marxa la recta final de les obres de la UNED

La nova seu de la Universitat Nacional d´Educació a Distància entra en funcionament aquest curs

Al barri de Porta ja són visibles els avenços en l’adequació de l’edifici que ha d’acollir la seu nova de la Universitat Nacional d’Educació a Distancia, UNED. El mes de juny es va iniciar la segona fase d’obres, que ha de permetre condicionar-lo per a la docència i les tasques administratives. Està previst que les obres acabin durant el mes de maig vinent. La Universitat podria començar a funcionar durant aquest mateix curs, donant servei a uns 6.000 alumnes i facilitant l’accès als majors de 25 anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies