Andreasito, la nova mascota dels Jocs d’Hivern

Nou Barris acollirà una de les pistes d´esquí

Els prestigiós dissenyador alemany Minxi Blombach, creador de personatges populars com Alfred Träumer o GerArt des Seins, és el pare de la futura mascota dels Jocs d’Hivern que tindran seu a Collersola. El nom d’aquest nou personatge no és altre que ‘Andreasito’. ‘Ha estat una tasca molt complicada i difícil crear un personatge tan entranyable com Andreasito – explica Blombach mentre prepara uns mojitos recordant els seu anys com a barman en un local de Berlín – Vaig triar la imatge d’un mico fent referència als anys que vaig treballar al Monito Bar.’ Actualment Blombach és un dels dissenyadors millor pagats d’Europa, i gràcies a Andreasito aviat serà també conegut a altres continents. Minxito, tal i com li agrada que l’anomenin en la intimitat, també ha col•laborat en el disseny de la nova estació d’esquí de Nou Barris, futur centre d’entrenament dels campions olímpics. ‘Amb el meu equip d’experts, liderats per Lin Fan Pen, hem projectat un total de 50 perifèrics que aprofitaran les torres d’alta tensió com a cablejat – explica Blombach mentre degusta unes galetes alemanes del seu poble.- L’impacte serà mínim, ja que aprofitarem les estructures ja existents sense haver de talar més arbres de la serra. Hem planejat una gran porta d’entrada a la serra que anomenem Monchichis Ladagan, on situarem varis Andreasitos en filera’. El pressupost total de l’obra no arriba als 30 milions d’euros, una xifra molt econòmica tenint en compte la ràpida recuperació de la inversió. ‘Cobrarem una entrada de 30 euros a cada turista – explica Joan Chouffe, director de les futures instal•lacions esportives de Collserola – i aviat recuperarem l’esforç invertit.’

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies