Any nou, vida nova

Finalitzen les obres al camp del Turó de la Peira

Aquesta setmana finalitcen les obres al camp de futbol del Turó de la Peira i en breu el club podrà recuperar la normalitat. Les obres, que han allunyat el club durant tres mesos del camp, han servit per reforçar la contenció a la muntanya, després que al setembre una esllavissada omplís part del terreny de joc de terra i pedres.
Al setembre el Centre Cultural Esportiu Turó de la Peira inaugurava les noves instal•lacions i la gespa artificial instal•lada al camp. L’alegria, però, només va durar dues setmanes, fins que es va produir l’esllavissada. Durant aquest temps, i a l’espera que s´acabés la reparació, el club s’ha vist obligat a jugar fora del seu terreny de joc. Xavier Crespo, president de l’entitat, respira tranquil ja que ´d’aquí dos o tres setmanes començarem a jugar aquí, un darrere l’altre, tots els partits suspesos.´
Tot i els inconvenients que ha implicat per als equips del Centre Cultural Turó de la Peira jugar fora del seu terreny de joc aquests tres mesos el club no ha interromput l´activitat i ara mateix l’equip amateur segueix sent lider a la seva categoria. Xavier Crespo confia en que en breu tot pugui tornar a la ´normalitat´ sense patir més inconvenients.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies