L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Verdum vol un servei de bus amb un recorregut dins el barri

Barcelona Televisió emet avui l’Info Barris que recull l´actualitat del districte, elaborat per Nou Barris Televisió amb un nou horari: les 12.55h, a les 16.45h en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
Els veïns de Verdum demanen un millor servei d’autobus dins el barri. Des de fa anys, els veïns demanen una línia de bus de barri que doni un servei a tothom. Verdum només té dues línies de bus que no cobreixen tot el barri. Molts veïns de Verdum no tenen a prop una connexió en transport públic per anar al CAP de Rio de Janeiro o el Mercat de Montserrat. Una sol•lució que recentment ha presentat l’Associació de Veïns de Verdum és l’ampliació de la línia 132 fins al barri, ja que el recorregut d’aquest bus inclou una part dels serveis que fan servir el veïns.
Els veïns de Verdum només tenen dos autobusos al territori, l’11 i el 32, i aquestes dues línies només passen per un tram petit del barri. La resta de veïns se senten aïllats, ja que han de baixar a la via Júlia per connectar-se amb la xarxa de transport públic.
A finals d’any, l’Associació de Veïns de Verdum va presentar una proposta a TMB per modificar el recorregut de la Línia 132. El nou recorregut connectaria directament el barri amb serveis bàsics com el CAP de Rio de Janeiro o el Mercat de Montserrat. ´A nosaltres ens semblava que el 132 podia ser un bon element perque arribés a Verdum, que no té un autobús de barri- explica Maria Lluisa Serralta, presidenta de l’AV de Verdum – Nosaltres tenim a Rio de Janeiro el nostre CAP, i hi ha molta gent gran que hi hem d’anar caminant, no tenim cap mitjà de transport.´ ´Volem un serveis de bus no sols per anar al CAP a visitar-se, també per passejar: tenim l’Heron City, El Corte Inglés … el barri de Verdum està totalment aillat.- afegeix Víctor Salcedo, vicepresident de l’AV de Verdum – El que volem és un autobús, ja sigui el 32 o sigui el que sigui, que entri dins del barri de Verdum, no sols que es dediqui a passar pel carrer d’Almansa a tota velocitat i prou.”
L’Associació de Veïns de Verdum també ha fet arribar les dues propostes a l’Ajuntament, ja que volen que aquestes demandes s’incloguin dins el nou pla d’actuació del districte.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies