Els residents de Ciutat Meridiana poden optar a les beques Fab LaB Barcelona

La convocatòria, fruit d’un conveni entre l´Ajuntament de Barcelona i el Massachusetts Institute of Technology, finalitzarà el 13 de gener

L´Ajuntament de Barcelona i el Massachusetts Institute of Technology (MIT) han convocat quatre beques Fab Lab Barcelona per participar al projecte de reindustrialització de Les Corts i Nou Barris en el marc del programa Fab Academy 2012. Aquesta iniciativa va sorgir el 2001 per crear petits espais de producció d´objectes a partir de les tecnologies digitals amb una forta vinculació amb la societat i l´entorn social.
Segons informa el Districte de Nou Barris, les beques són de 5.000 euros í d´un semestre de durada. Els candidats han de ser residents a Ciutat Meridiana o a les Corts i encara tenen temps per presentar la seva sol•licitud fins el 13 de gener per començar el curs el dia 18. Com a requisits per a poder participar es demana tenir coneixements de computació i d’anglès i tenir una edat compresa entre 18 i 45 anys.

Podeu trobar més informació a la web: www.fablabbcn.org

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies