L’estació de Virrei Amat tanca un dels vestíbuls per obres

Dues de les entrades queden anul·lades fins l’any vinent per ampliar i adaptar les instal·lacions

Les obres d’adaptació de l’estació de metro de Virrei Amat han entrat en una nova fase d’obres, que ha suposat tancar un dels vestíbuls i els dos accessos situats al passeig de Fabra i Puig (en vermell a la imatge). I és que a hores d’ara es treballa en l’ampliació d’aquest vestíbul, que guanyarà el doble de superfície, es modernitzarà i rebrà els tres ascensors que comunicaran amb el carrer i amb les andanes. Un d’ells sortirà enmig de la plaça del Virrei Amat, afegint una nova entrada al metro. El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya calcula que les obres es poden allargar fins al primer trimestre de 2013. Mentrestant, els usuaris de l’estació de Virrei Amat poden accedir-hi a través de les dues boques restants, ubicades a la mateixa plaça a la banda del carrer de Felip II (de color verd a la imatge).

L’adaptació de l’estació de Virrei Amat ha estat molt reivindicada pels veïns els darrers anys, a causa de l’elevat nombre d’usuaris que té – uns 20.000 passatgers diaris- i les desenes d’escales que havien de superar per accedir al servei de metro. La remodelació o adaptació va començar el passat estiu i suposa una inversió d’uns 9 milions d’euros.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies