S’obre el mercat de dominis a Internet

A partir d’ara els actuals ‘.com’, ‘.cat’ o ‘.org’ conviuran amb noms de marques, objectes o ciutats

El mercat de dominis a Internet s’ha obert, una mesura que permetrà a marques o ciutats, entre d’altres, crear dominis amb els noms de productes o territoris. Per registrar aquests dominis nous els sol•licitants tindran un termini de tres mesos, hauran de pagar més de 144.000 euros i passar una auditoria.
Un cop aquests dominis nous estiguin registrats podran fer-se servir a les pàgines. Això, per exemple, podria permetre en un futur que entitats o administracions del districte tinguin un domini com ‘.noubarris’ a les pàgines web.
De moment ja hi ha companyies que han mostrat el seu interès a registrar dominis com ‘.gay’, ‘.africa’, ‘.canon’, ‘.pad’ o ‘.phone’.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies