Nou Barris perd aquest cap de setmana la línia 31

TMB comença a aplicar les retallades i ajustes en el servei d’autobusos de la ciutat

La línia 31 va néixer l’any 1965 per enllaçar el passeig de Valldaura amb l’estació de metro de Virrei Amat, alhora que reforçava el servei del tramvia número 47, que aleshores només arribava a la plaça Llucmajor. El recorregut es va anar a ampliant fins connectar Canyelles amb el barri de Gràcia i l’any 1997 amb l’Hospital Clínic. Aquest cap de setmana, Nou Barris s’ha acomiadat d’aquesta línia, una de les més antigues. És una de les decisions que ha pres Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per afrontar els ajustos i retallades d’aquest any. Amb el 31 desapareixen també les línies 35 (Hospital de Sant Pau – Santa Coloma), 105 (El Prat – Aeroport) i 158 (Collblanc – Sant Just Desvern). Però les afectacions que notaran més els veïns de Nou Barris seran, segurament, les que tenen a veure amb els busos de barri, que deixen de circular festius i caps de setmana per estar de servei només feiners i dissabtes. TMB justifica aquestes mesures per apropar l´oferta a la demanda real i aplicar els recursos a les rutes més demandades, i ha escollit les línies que, a més, coincideixen amb el recorregut d´altres autobusos o de la xarxa del metro. Precisament, la línia 31 recorre en paral•lel a la línia 32 el 75% de la seva ruta i en diferents trams se solapa amb les línies 3 i 4 de metro.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies