Els veïns mantenen el tancament al CAP Guineueta

El CUAP d´Horta ja opera com a servei d´urgències nocturnes per als pacients de l´ambulatori

Per segona nit consecutiva, els usuaris del CAP Guineueta es van tancar anit al centre com a mesura de pressió per intentar evitar el tancament de les urgències nocturnes. Els Mossos d’Esquadra els ho han permès, tot i que personal de seguretat s´ha encarregat de garantir que no passés res al centre. Tot i això, la d´ahir va ser la primera nit que l´ambulatori va tancar el servei d´urgències en favor del Centre d´Urgències d´Atenció Primària (CUAP) d´Horta (al carrer de Sant Gaudenci,21), que a partir d´ara és el referent fora d´horari laborable. Per aquesta raó precisament, el tancament és especialment simbòlic. A les vuit del vespre, els veïns, la majoria gent gran, han entrat a la sala d’espera i han tornat a reunir-se en assemblea. Diuen que estan decidits a lluitar tant com faci falta perquè se’ls garanteixi el que ells consideren un dret bàsic

Durant la tarda, els veïns van tallar el trànsit del passeig de Valldaura i es van reunir enmig de la cruïlla per decidir les accions que portaran a terme per queixar-se que els facin anar fins al CUAP d’Horta, ja que asseguren que tenen una mala combinació en transport públic per arribar al centre.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies