Presentació de la Cooperativa Som Energia

El Casal de Barri de la Prosperitat acull una xerrada sobre el consum energètic responsable

La primavera del 2010, un grup de persones vinculades a la Universitat de Girona van veure la necessitat de reproduir experiències exitoses en d´altres països europeus per promoure la participació de la ciutadania en un canvi de model energètic. Moguts per aquest objectiu, van crear l’any 2010 la primera cooperativa de consum d’energies renovables sota el nom de Som Energia. Actualment, Som Energia, SCCL comercialitza electricitat 100% renovable, amb el certificat d´electricitat verda. Avui a les 11.30h presenten la seva tasca i filosofia al Casal de Barri de la Prosperitat, per tal de convidar els veïns i veïnes a participar en aquesta iniciativa. Ho fan convidats per una altra cooperativa de consum d’aliments i productes ecològics responsables, Userda9, amb quinze anys d’experiència a Nou Barris.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies