L’Ajuntament renovarà properament el clavegueram de Verdum

Una petita part del barri pateix embussos i fuites d’aigua a causa de canonades antigues i estretes

Aviat començaran les obres de renovació del clavegueram a l’illa formada pels carrers de Marin, Almansa, Artesania i Joan Piera. Una zona on els veïns es queixen d’embussos i fuites constants a causa de les canonades que daten de meitat dels anys 50 i són estretes. Després de substituir el clavegueram d’altres zones del barri, l’Ajuntament està preparant la que serà la tercera fase, que es licitarà properament. L´actuació consisteix en instal•lar noves escomeses i nous materials, així com substituir la xarxa existent al lateral mar de Via Favència. Amb les obres, es millorarà el desguàs dels claveguerons de les finques a la xarxa de clavegueram i es col•locaran canonades més resistents.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies