S´allarguen les obres al camp de la Guineueta

Els tècnics analitzen l´arrel del problema abans de reparar el sot la setmana vinent

En un principi l´Escola Esportiva Guineueta calculava que aquest cap de setmana haurien acabat les obres al seu camp de futbol, on va aparèixer un petit sot d´uns deu metres quadrats en un tram del terreny de joc fa unes setmanes. Després de mirar-s´ho amb deteniment, els tècnics han decidit analitzar una mostra de sorra per confirmar que el problema prové del drenatge de la gespa artificial. Aquest anàlisi es demorarà un parell de dies i això fa que l´obra es retardi. Així doncs, les obres no acabaran abans de demà divendres, sinó que s´han aturat a l´espera dels resultats i a partir de dilluns es tornaran a posar en marxa, i se substituirà una part de l´aïllant del drenatge. Mentrestant, s´estan duent a terme els entrenaments amb normalitat, i per tal que es puguin jugar els partits del cap de setmana, es cobrirà de nou amb gespa artificial el tram afectat per l´enfonsament dissabte i diumenge.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies