Trininova, un exemple d’integració amb joves des de l’esport

L’equip de bàsquet opta a un premi Nafent per fomentar la inclusió i la convivència

Fa tres anys es va crear l’equip de basquet Trininova, dins el projecte de dinamització esportiva que s’està duent a terme a la Trinitat Nova. En aquest temps, ha augmentat el nombre de joves participants. Majoritàriament són joves del barri, tot i que també hi participen molts de la resta de Nou Barris i fins i tot d’altres districtes de Barcelona. ‘Es tracta d’aconseguir que mentre practiquen esport, aquests joves es relacionin entre ells- explica l’Abraham Vázquez, un dels tècnics del Pla comunitari de la Trinitat Nova- Ara estem començant a recollir els resultats de la tasca que hem fet aquests darrers anys. Els nois estan agafant més confiança i fins i tot som finalistes als premis Nafent 2011, uns guardons que premien el treball per la inclusió i la convivència entre joves a nivell de Catalunya’.
L’equip, format per joves de 15 a 20 anys, té dues categories: juvenils i juniors. Trininova va començar a entrenar a les pistes de l’IES Roger de Flor i actualment ho fa al Parc de l’Amistat. La manca d’unes instal•lacions reglamentàries al barri els obliga a competir al Pavelló de la Mar Bella. De cara a la temporada vinent, l’equip té com a un dels objectius aconseguir unes pistes reglamentàries a la Trinitat Nova.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies