Ciutat Meridiana reclama solucions contra els desnonaments

Els veïns demanen al Consell de Barri més equipaments per a la zona

Aquesta setmana els veïns de Ciutat Meridiana han fet sentir les seves veus al Consell de Barri, amb tota una llista de reivindicacions i preguntes. D’una banda, va quedar palesa la preocupació pels constants desnonaments o intents de desnonaments que està visquent el barri. Els veïns van demanar als representants de Districte polítiques per ajudar a les famílies afectades i per aturar aquesta situació en un dels barris de Barcelona amb més atur i on més desnonaments es duen a terme. Precisament es calcula que aquest any i el vinent unes 400 famílies podrien perdre la seva llar. Des de Districte es va assegurar que s’està dialogant amb algunes entitats bancàries sobre el tema i s’està estudiant la situació.
Altre dels temes estrella va ser la reivindicació de més equipaments per al barri. En aquesta línia es va preguntar per la finalització de l’aparcament que s’està construint a l’antic camp de futbol i es van reclamar més espais esportius, un casal de joves i un d’avis, entre altres peces. L’Ajuntament va recordar que està pendent el projecte d’urbanització de la superfície de l’aparcament, que inclou diversos equipaments, entre ells, un casal de gent gran.
També es va parlar durant el consell sobre la neteja i l’enllumenat dels espais interiors dels blocs. Un problema que s’arrossega des de fa temps pel caràcter atípic d’aquestes zones, que són de propietat privada -pertanyen als veïns-, però en èsser alhora un espai de pas públic, depenen de la neteja de l’Ajuntament.

Fotografia cedida per José Centeno.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies