L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

El club de futbol Alzamora lluita per conservar la gestió de les instal•lacions

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió, amb un nou horari: a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 20.30h (després de l’Infovespre) en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Avui parlarem d´una entitat que porta 30 anys treballant al barri de Porta. Es tracta del Club de Futbol Alzamora, que lluita per no perdre la gestió del seu camp de futbol. Al concurs per la gestió van guanyar en primera instància, però després que es repetís el concurs, la gestió queda en mans d´una fundació de fora de Nou Barris. L´Alzamora, però, pensa lluitar per conservar les instal•lacions, on fins i tot han invertit diners per posar-hi gespa artificial.

També coneixerem l´equip de bàsquet Trininova, una iniciativa del Pla Comunitari Trinitat Nova que treballa per la integració i la convivència entre joves i que per aquesta raó opten a un dels premis Nafent.

Us recordem que som la vostra veu i estem al vostre servei i, per tant, podeu contactar sempre que vulgueu amb nosaltres per fer-nos arribar les vostres notícies i activitats al mail [email protected] o al [email protected]

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies