Intent d’homicidi al Turó de la Peira

Un jove resulta greument ferit per un tret d’escopeta al carrer de Beret

Un noi de 22 anys va resultar ferit molt greu diumenge en rebre un tret d’escopeta a l’abdomen quan es trobava al carrer de Beret, al costat del parc del Turó de la Peira. Els fets es van produir a dos quarts de dues del migdia davant la presencia de molts testimonis que es trobaven al parc infanltil. El jove va ser traslladat a l’hospital de la Vall d’Hebron on va ser operat d’urgència sota risc de mort.
Segons les fonts oficials l’agressió podria estar motivada per un enfrontament entre bandes o per una venjança personal, ja que segons sembla l’agressor i la víctima ja es coneixien. Però, tot i això, els Mossos d’Esquadra no descarten altres hipòtesis. Les declaracions dels testimonis van permetre a la policia recuperar l’arma i obtenir una descripció detallada de l’agressor. Malgrat els cordons que la policia va muntar al carrer de Fabra i Puig i al passeig de la Peira, l’agressor va aconseguir fugir.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies