Nou Barris rep les primeres volves de neu de l’any

L’onada de fred siberià porta nevades a la ciutat

A primera hora del matí van començar a caure ahir les primeres volves de neu sobre la ciutat. Aquest cop però, la nevada no ha agafat desprevinguts als veïns i veïnes de Nou Barris gràcies als avisos de les administracions i dels serveis metereològics. Tot i que a mig matí es va intensificar la nevada, la neu no va arribar a quallar al migdia.

Per evitar riscos dues de les escoles que es troben a la part alta del districte, l’escola Mestre Morera i el col•legi d’educació especial Sant Joan de la Creu, totes dues a Ciutat Meridiana, no van obrir ahir.

L’Ajuntament de moment manté el nivell d’emergència 1 del Pla Municipal de Neu i Gel, en previsió que encara es produeixin noves nevades, i recomana a tots els ciutadans l’ús del transport públic.

Les informacions sobre aquesta onada de fred i sobre els transtorns que pugui ocasionar es poden seguir a twitter, on l´Ajuntament està utilitzant els usuaris @barcelona_cat i @barcelona_010 per informar en temps real. També s’informa de les incidències rellevants a través del número d’informació telefònica 010 i a través del 900 70 30 30, habilitat per a les persones en situació de vulnerabilitat.

A la imatge, un detall de l’estàtua de la República de la plaça de Llucmajor d’ahir al matí.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies