El Casal 3 Voltes Rebel estrena local

La nova seu es troba al passeig d’Urrutia

El Casal 3 Voltes Rebel estrena seu nova al número 125 del passeig d’Urrutia. Després del tancament del l’anterior espai al carrer d’Argullós el col•lectiu Trobada Alternativa de Nou Barris enceta aquest projecte nou amb una festa d’inauguració que comptarà amb diversos actes al llarg del dia d’avui, com un aperitiu pel matí i un concert de El sobrino del diablo a les 20h.

El nou casal neix amb la intenció de convertir-se en un espai on els veïns i les veïnes de Nou Barris puguin compartir ‘inquietuds i motivacions’. Els impulsors del projecte volen que el casal serveixi com a eina per reforçar els llaços entre el veïnat. De moment, prometen una activitat molt diversa, que inclourà debats, conferències, cinemà i altres actes culturals.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies