La Pestaña, història d’una lluita veïnal

El casal de barri acull una exposició retrospectiva de la plaça més coneguda de la Prosperitat

La plaça d’Àngel Pestaña és el cor del barri de la Properitat, un espai viu molt utilitzat pels veïns i veïnes del barri. La plaça ha estat fruït de molts anys de lluites veïnals. L’any 1970 un constructor va deixar a mitges la construcció d’unes vivendes al Pla de Santa Engràcia, actual plaça d’Àngel Pestaña, que havien comprat families treballadores. Algunes de les families estafades es van intal•lar en unes barraques edificades al pla. Aquest va ser l’inici de les reivindicacions per aconseguir vivendes dignes i millores en tot l’espai que es va convertir en l’actual plaça d’Àngel Pestaña, centre neuràlgic de festes, trobades i celebracions del barri. Al Casal del Barri de la Prosperitat s’ha organitzat una exposició retrospectiva que recupera algunes imatges que donen testimoni de tota aquesta lluita que ha marcat la història del barri de la Prosperitat.

Podeu trobar més informació sobre la exposició al web del Casal de Barri de la Prosperitat: www.casalprospe.org

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies