Canvi de sentit del carrer de Pardo

L´actuació municipal respon a una demanda veïnal de Vilapicina i la Torre Llobeta

El carrer de Pardo canviarà de sentit de circulació en el tram comprès entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer de la Jota. D´aquesta manera els cotxes que accedeixen a la ciutat des de l´avinguda Meridiana i volen travessar-la, ja no podran fer-ho accedint per aquest carrer sinó que hauran de continuar per un vial més ample com és el passeig de Fabra i Puig.

Aquesta actuació municipal respon a una demanda veïnal tractada al darrer Consell de barri de Vilapicina i la Torre Llobeta celebrat el passat 6 de febrer. L´objectiu és alentir la velocitat del tràfic a la zona i que esdevingui un lloc més segur i més tranquil per als veïns i les veïnes i més apte per a la interrelació entre les persones, amb menys sorolls i menys circulació.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies