L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Rafa Juncadella, la cara visible de l´agermanament entre Nou Barris i Boris Vega

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 20.30h (després de l’Infovespre) en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Avui a l´Infobarris parlarem amb en Rafa Juncadella, que és l’ànima del comité de solidaritat amb Nicaragua de Nou Barris. Fa 20 anys que el districte es va agermanar amb el barri nicaragüenc de Boris Vega, un barri pobre de la ciutat d’Estelí. Amb el temps i l’ajut dels brigadistes el barri ha millorat, però els beneficis també els han notat els veïns de Nou Barris que, com en Rafa, visiten anualment Nicaragua.

Aquest veí de Nou Barris va arribar a Nicaragua als anys 80, durant la revolució sandinista, per treballar com a tècnic d’albatetizació i des de llavors no ha perdut la relació amb els nicaragüencs. Els anys 90, quan els sandinistes van perdre les eleccions, en Rafa va deixar a una banda els ideals polítics i va engegar tota una sèrie de projectes socials amb altres brigadistes al barri Estelí. L’any 92, tots dos barris van formalitzar la relació i es van agermanar, una relació que encara perdura.

Us recordem que som la vostra veu i estem al vostre servei i, per tant, podeu contactar sempre que vulgueu amb nosaltres per fer-nos arribar les vostres notícies i activitats al mail [email protected] o al [email protected]

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies