L’Alzamora atura les mobilitzacions a l’espera de la decisió de la comissió jurídica

El club de futbol manté l’esperança de conservar la gestió de les instal·lacions del camp municipal de Porta

Ja fa un mes de la celebració del concurs municipal, però la concesió de la gestió del camp municipal de Porta encara no ha estat adjudicada. L’Alzamora Club de Futbol, l’entitat encarregada de les instal·lacions fins ara, va perdre en segona instància aquest concurs. El club i els veïns consideren que la resolució és injusta i per això van decidir mobilitzar-se fins ahir al vespre. Dilluns, diversos equips del club van entrenar davant la Seu del Districte de Nou Barris com a mesura de protesta.
Ahir al vespre, el club va convocar una assemblea al barri de Porta on van assistir respresentants del Districte que van explicar la situació en la que es troba el concurs. Ara mateix, la decisió sobre la futura gestió del camp la té una comissió jurídica, que estudia les al·legacions. Tant els representants del districte com la resta de partits polítics de l’oposició assistents a la reunió van acordar impugnar el concurs si la decissió final no cedeix la gestió a l’Alzamora.
Es per això que el club ha decidit, de moment, suspendre el calendari de mobililitzacions previstes per aquesta setmana.
L’Alzamora Club de Futbol gestiona el camp municipal de Porta des de la construcció de les instal•lacions l’any 92. En aquests 30 anys, el club ha fet una gran aposta pel futbol base, agafant sobretot jugadors del barri per transmetre els valors de l’esport als més petits. El club fins i tot ha invertit una part del patrimoni de l’enitat per millorar les instal•lacions del camp de futbol de Porta.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies