Ha començat el termini per presentar sol•licituds a les subvencions

Entitats i particulars tenen temps fins a l’1 de març per presentar projectes

L´Ajuntament de Barcelona ha aprovat la concessió de subvencions per a l’any 2012 a les entitats o particulars que duen a terme activitats a Barcelona.

L’objectiu d’aquests ajuts econòmics és subvencionar activitats d´interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat; promoure l´associacionisme que potencia serveis d´interès general per a la col•lectivitat; fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació; afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat; possibilitar el creixement cultural de la ciutat; promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat, i millorar la convivència i el civisme de la ciutadania.

Les entitats o particulars que vulguin presentar projectes a aquestes subvencions podran fer-ho de dilluns a dissabte fins a l’1 de març als punts de registre que apareixen a les bases o electrònicament a través del portal de tràmits de l’Ajuntament.

Per qualsevol dubte durant la tramitació, els interessats poden contactar amb Torre Jussana, al telèfon 93 256 41 18, o bé a l´adreça de correu electrònic [email protected]

Portal de tràmits de l’Ajuntament:

https://w30.bcn.cat/APPS/portaltramits/ca/inici/default.html

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies