L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

L´Alzamora CF atura les mobilitzacions a l´espera de la decisió de la comissió jurídica

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 20.30h (després de l’Infovespre) en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.

Ja fa dos mesos de la celebració del concurs municipal, però la concesió de la gestió del camp municipal de Porta encara no ha estat adjudicada. L´Alzamora Club de Futbol, l´entitat encarregada de les instal•lacions fins ara, va perdre en segona instància aquest concurs. El club i els veïns consideren que la resolució és injusta. L’Alzamora gestiona el camp municipal de Porta des de la construcció de les instal•lacions l’any 92. El club fins i tot ha invertit una part del patrimoni de l’entitat per millorar les instal•lacions del camp.
L’Alzamora Club de Futbol es manté ara a l’espera de la decisió d’una comissió jurídica que determinarà si continua amb la gestió del camp municipal de Porta.
El club, que va perdre en segona instància el concurs d’adjudicació, ha decidit aturar de moment les mobilitzacions previstes com a mesura de protesta.
Ara mateix, la decisió sobre la futura gestió del camp, la tenen els serveis jurídics, que estudien les al•legacions. Segons l’interventor, un error en els criteris de valoració va fer que l’Alzamora guanyés en primera instància el concurs i la Fundació Marcet, en segona. ´Si li treuen la instal•lació a un club que fa quaranta anys que hi és ha de ser per motius de gestió, motius de que la instal•lació no la conserven bé, que no es fa inversions, però en un tema com el de la instal•lació municipal Porta, que és una instal•lació que tothom, inclús ells reconeixen que està molt ben gestionada no hi ha cap motiu per que vingui un club de fora i li treguin la gestió´, argumenta el president de l´Alzamora CF, Jesús Tejero.
L’altra cara de la moneda és la Fundació Marcet, que també es manté a l’espera. El projecte que van presentar està pensat per ser compatible amb els horaris i usos de l’Alzamora. ´El concurs establia que l’Alzamora era un usuari preferent amb la qual cosa serà qui tindrà prioritat a l’hora d’escollir la calendarització de les seves activitats. – explica Juan Carlos Altamirano, gerent del districte de Nou Barris. – A més a més, la Fundació Marcet li havia presentat una oferta de baixa respecte als preus públics per a l’Alzamora, o sigui, no li cobrarien el preu públic establert, sinó una quantitat menor.´
Sigui quin en sigui el resultat final, el club podrà continuar fent ús del camp. Però en el cas que no s’adjudiqui la gestió del camp a l´Alzamora, els partits polítics de l´oposició ja han acordat impugnar el concurs.

Us recordem que som la vostra veu i estem al vostre servei i, per tant, podeu contactar sempre que vulgueu amb nosaltres per fer-nos arribar les vostres notícies i activitats al mail [email protected] o al [email protected]

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies