Un projecte al castell de Torre Baró guanyador del premi CODIC

El dissenyador d’interiors Enrique Molero planteja la renovació de l’edifici

L’Enrique Molero, un estudiant de l´escola Deià, ha guanyat el premi CODIC atorgat pel Col•legi Oficial de Dissenyadors d´Interiors i Decoradors de Catalunya. El projecte premiat és un estudi per a la renovació d´un dels símbols del districte, el castell de Torre Baró, que seria reconvertit en una escola de natura. L’arquitecte d’interiors guanyador explica que la idea principal que va tenir a l’hora de fer aquest projecte va ser respectar al màxim l’estructura i la història del castell de Torre Baró. ‘Volia respectar la morfologia, el context i tota la història que té el castell, que és preciosa i no hauria de caure en l’oblit – explica Molero – Tota intervenció que es fa en un edifici ja existent no ha de competir amb l’edifici que hi ha. S’ha de diferenciar i ser respectuosa, i aquesta va ser una de les majors preocupacions que tenia al fer el projecte. Que realment es veiés que la intervenció que faig és un afegit que pot o no continuar en el temps, però l’important és el castell.’ Una cosa és clara, Molero va decidir presentar-se al concurs per que creia en el seu projecte. ‘Realment és un projecte que vaig fer amb molta estimació o amb molt esforç, i sobretot creia en el que estaba fent’, afegeix Enrique Molero.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies