REVELA, un concurs de fotografia diferent

Els organitzadors premiaran els projectes d´intervenció social retratats

‘REVELA’ és el nom del Primer Premi Internacional de Fotografia als Titulars de Drets Socials. Es tracta d’un model de convocatòria fotogràfica diferent a l´habitual, ja que en aquest cas, l´objecte premiat, no és el fotògraf sinó el col•lectiu social fotografiat.

A partir de reportatges fotogràfics, es dotaran econòmicament, amb 50.000 euros en total, gràcies a la col•laboració de donants anònims, fins a quatre projectes d´intervenció social, sempre gestionats per una entitat (associació, ONG, fundació, cooperativa, col•lectiu), els fotògrafs poden ser professionals o amateurs i la temàtica social serà lliure.

Aquest projecte es coordina des de l’Espai Fotogràfic Can Basté, i té com a objectiu participar i promoure l´ajuda social directa, promocionar als fotògrafs i el seu treball i generar dinàmiques de participació social solidàries.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies