Tots units per combatre els tòpics infundats sobre la immigració

Les administracions signen un conveni per sumar recursos i crear una campanya conjunta

L´Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i la Diputació de Barcelona han signat un conveni per treballar plegats amb l´objectiu de combatre els tòpics i rumors infundats sobre la immigració. Ho faran mitjançant la cessió de materials i la difusió d´informació.

Amb aquest conveni, totes les parts treballaran coordinades per optimitzar els recursos i esforços amb l´objectiu d´implantar un projecte comú que, mitjançant informació verídica, permeti reflexionar a la població sobre els rumors, desmuntant-ne els prejudicis i així afavorir la cohesió social.
Les administracions, a través d´aquest conveni, també es comprometen a treballar per crear una campanya conjunta perquè arribi a tota la ciutadania de Catalunya aprofitant al màxim totes les xarxes de difusió.
L´acord neix fruit de la necessitat de combatre l´augment de percepcions i interpretacions distorsionades sobre comportaments i actituds d´immigrants a tota Catalunya. La iniciativa comptarà amb una comissió de seguiment encarregada d´impulsar els projectes comuns i vetllar pel treball conjunt. Aquest pacte tindrà vigència fins el 31 de desembre del 2012, i serà prorrogable.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies