L´actualitat de Nou Barris a Barcelona Televisió

Comença el procés participatiu d´elaboració de Pla d´Actuació de Districte

Barcelona Televisió emet avui l’Infobarris, el recull de l´actualitat del districte elaborat per Nou Barris Televisió a les 12.05h (després de l’avanç informatiu) i a les 20.30h (després de l’Infovespre) en redifusió, sense oblidar la possibilitat de seguir les notícies al web btvnoticies.cat i al servei ‘a la carta’ del web de Barcelona Televisió.
Aquesta setmana comença el procés participatiu per decidir quines actuacions es volen fer els propers anys a la ciutat i al districte. L’Ajuntament posa a disposició dels ciutadans un document base obert a les propostes dels ciutadans.
Els veïns de Nou Barris van ser els primers a conèixer el document estratègic que servirà de base per elaborar el futur Pla d’actuació del districte.
Totes les persones que hi vulguin fer propostes i suggeriments, les podran fer, a partir del 8 de març, utilitzant una butlleta que es trobarà en diversos equipaments municipals i autobusos.
Enguany, com a novetat, el ciutadà podrà sel•leccionar les actuacions que consideri més importants. ‘Una vegada s’hagin seleccionat quines son les propostes de millora o les actucions que es vulguin fer als respectius barris, seran els propis veïns els que tindran la possiblitat de triar-ne aquelles que consideren que són prioritàries amb els recursos o en funció de les necessitats de cadascun dels districtes’, va explicar Ignasi Oliva, conseller tècnic de Nou Barris, al Consell de Ciutat celebrat el passat dimarts a la Sala de Plens del Districte de Nou Barris.
El nou sistema de valoracions, però, no ha acabat de convèncer les entitats i associacions de Nou Barris.
Aquesta setmana s’inciaran també les reunions dels consells de barris per tal d’elaborar un informe que inclourà totes les propostes i aportacions fetes a les sessions. Enguany, a més, hi haurà la possiblitat de presentar propostes a través de les xarxes socials com ara el Facebook i el Twitter de l’Ajuntament.
Totes les persones que vulguin fer propostes i suggeriments, les podran fer, a partir del 8 de març, utilitzant una butlleta que es trobarà als equipaments municipals, a través del telèfon gratuït 900 226 226, per internet, mitjançant les xarxes socials (Twitter, Facebook), o altres mitjans com ara web mòbil, iPad, o el web www.bcn.cat/pambcn. També es podrà fer presencialment, assistint a les reunions dels consells de barri i altres òrgans de participació.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies