Persèpolis

La coneguda novel·la gràfica tema de debat del Club de Lectura de la Biblioteca de Canyelles

Avui a les 16 h a la Biblioteca de Canyelles, es parlarà sobre Persèpolis, obra de l´autora iraniana Marjane Satrapi. Aquesta reconeguda i impactant novel•la gràfica dibuixada en blanc i negre presenta el relat autobiogràfic de la seva autora. Persèpolis resulta una reflexió sobre la societat iraniana i la revolució islamista que va tenir lloc entre els anys 1979 i 1980 i sobre les seves conseqüències, però a la vegada també sobre la societat occidental. L´activitat, que s´engloba dins del Club de Lectura serà a càrrec de Maite Roldán.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies