La vaga general a Nou Barris

Persianes baixades i concentracions marquen la jornada al districte

La jornada de vaga general es va desenvolupar amb normalitat al Nou Barrris, tret d´algun incident aïllat. Des de primera hora del matí es van produir algunes concentracions de piquets informatius per bloquejar l´entrada de a alguns centres de treball que seguien oberts. Al barri de Porta hi van haver concentracions davant del Corte Inglés de Can Dragó i davant de l´hotel Ibis.

La manifestació més multitudinària va sortir a les nou del matí de la plaça Llucmajor i va anar recorrent pacíficament la Via Júlia protestant en contra de la reforma laboral. A Ciutat Meridiana, Torre Baró i Vallbona també van tenir lloc protestes.

A dos quarts de quatre molts veïns es van concentrar de nou a la plaça de Llucmajor per dirigir-se caminant fins a les manifestacions que es van produir al centre de la ciutat.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies