El pati de l´escola “El Turó” s´obre al barri

L’escola s’incorpora a la xarxa de Patis Escolars Oberts al Barri

L´escola El Turó s´incorpora a la xarxa de Patis Escolars Oberts al Barri, i obrirà tots els dissabtes d´11 a 14 hores com a espai públic per al gaudi de tothom. Amb aquest espai la ciutat disposa, actualment, de 54 patis escolars oberts als diferents districtes.

Avui a les 11:00 hores, a l´escola El Turó, al barri del Turó de la Peira, es celebrarà la inauguració de l’obertura del pati escolar al veïnat. Un acte que contarà amb la presència del regidor d´Educació i Universitats, Gerard Ardanuy, i de la regidora del Districte de Nou Barris, Irma Rognoni. Amb motiu d´aquest acte tindrà lloc una festa ciutadana oberta a tothom amb diferents tallers i una actuació de Hip Hop, a càrrec de l’alumnat de l´escola.

Els patis escolars de la ciutat incorporats a aquesta xarxa s´obren com a espai d´ús públic per a famílies, infants i adolescents fora d´horari escolar, en cap de setmana i en període de vacances escolar. El programa busca fomentar la relació entre els usuaris, contribuir a enfortir el teixit associatiu i crear nous espais públics per a ús ciutadà. Aquesta iniciativa compta amb el suport dels districtes de la ciutat, de la Fundació Jaume Bofill, del Consorci d´Educació de Barcelona i la col•laboració de diverses entitats educatives i socials de la ciutat. L´obertura del pati de l´escola El Turó a la ciutat s´ha impulsat des de l´Ajuntament de Barcelona i ha comptat amb la implicació de la direcció i l´AMPA del centre.

Si voleu consultar el llistat amb tots els patis oberts de Barcelona i els seus horaris d’us podeu consultar la web: www.bcn.cat/educacio

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies