De Collserola al Sahara

Óscar Comabasosa participa per quart any a la Marató des Sables

Óscar Comabasosa, guàrdia urbà a Ciutat Meridiana, des d’avui i fins dissabte, canvia el seu uniforme per unes sabatilles esportives una samarreta i una motxilla per participar per quarta vegada consecutiva a la Marató des Sables. Aquesta cursa, disputada pel desert del Sahara, al Marroc, està considerada com una de les proves de resistència més dificils que existeixen. Com ens va explicar l’Óscar tot just abans de marxar: “És un compendi de tot, és la distància, la distància ens surt una mitjana d’una marató diària practicament, fem 250 quilòmetres en set dies, en sis etapes; és el calor, jo he arribat a una punta de 53 graus; és el dormir a terra amb una manta; és alimentar-te malament per què tot el que portes ho portes a sobre; és el que vas acumulant cansanci. Arriba un moment en el qual el que et fa continuar, el que et fa que segueixis endavant és el cap, per què les forces veritablement comencen a estar molt justetes”

L’Óscar participarà gràcies al suport, entre d’altres, del poliesportiu Ubae i de l’eix comercial de Nou Barris. Si voleu seguir a l’Óscar i a la resta de participants a la Marató des Sables, i fins i tot enviar-los missatges podeu entrar a la pàgina: www.darbaroud.com Demà a l’Infobarris també podreu veure un reportatge on l’Óscar ens parla sobre la Marató des Sables.

Entrades relacionades!

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies