Manifestació per demanar el canvi de nom de la Plaça de Llucmajor

Associacions, organitzacions i partits de Nou Barris demanen que es passi a dir Plaça de la República

Avui, coincidint amb el 81è aniversari de la proclamació de la República diverses entitats, agrupades a la Taula de Nou Barris per la República, han convocat una manifestació que tindrà com a principal reivindicació el canvi de nom de la Plaça de Llucmajor per Plaça de la República.

La Taula de Nou Barris per la República ha convocat la manifestació a les 10.30 h a l’Avinguda de Borbó amb la plaça del Virrei i Amat per fer una mobilització de caire festiva i reivindicativa fins a la Plaça de la República, on inauguraran una placa en “homenatge als lluitadors i lluitadores per la República a Nou Barris”.

La manifestació, que tindrà com a lema “Dels Borbons cap a la República” transcorrerà per la Plaça del Virrei Amat, el Carrer del Doctor Pi i Molist i el Passeig del Verdum acabarà a la Plaça de Llucmajor. L´acte serà acompanyat per l´actuació musical de La Murga.

Com a cloenda de l’acte hi haurà els parlaments de Quim Masferrer, actor, director i fundador de Teatre de Guerrilla, una ofrena floral i la penjada de banderes a l’estàtua de la República. També hi hauran les actuacions musicals de Freedom Fighters iI de Man Project Sound.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies