Audiència pública dels nois i noies de Nou Barris

L´alumnat de cinc escoles del districte fa sentir la seva veu

Els alumnes de les escoles Àgora, Elisenda de Montcada, Ferrer i Guàrdia, Víctor Català i Aloma llegiran avui i dijous un manifest a l´Audiència Pública del Districte de Nou Barris sobre com poden exercir el seu dret a la participació.

Des de principis de curs, 250 nens i nenes de 5è i 6è d’aquestes escoles han estan debatent i treballant sobre la participació dels infants i dels joves a nivell de barri, districte i ciutat. L´Ajuntament de Barcelona recollirà aquestes propostes, les estudiarà i si s´escau, les incorporarà.

Cada escola ha recollit les seves conclusions sobre el tema i els representants d´aquests nois i noies llegiran un manifest a l´Audiència Pública del Districte. Després de les lectures, els participants podran fer preguntes a qualsevol representant municipal de la taula que, alhora, podran opinar sobre el contingut del manifest.

El dia 3 de maig una delegació de nens, en representació de cada una de les cinc escoles, participarà a l´Audiència Pública de ciutat que estarà presidida per l´alcalde de Barcelona.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies