Millores al clavegueram de les Roquetes

Avui es realitzarà una reunió informativa sobre el programa de les obres

Avui a les 20 h a l´Escola Aiguamarina hi haurà una reunió informativa on s´explicarà el programa de les obres de la tercera fase del projecte de millora del clavegueram del barri. Amb aquesta actuació es pretén millorar el desguàs dels claveguerons de les finques, la substitució de clavegueres antigues i, en general, la millora del manteniment. Com a conseqüència d´aquestes obres, l’Ajuntament també preveu la renovació de parts del paviment afectat. Durant la reunió personal tècnic municipal explicarà als assistents l´abast de les obres, les actuacions específiques i el calendari previst.

Escola Aiguamarina
Carrer de Casals i Cuberó, 241

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies