16è Circ d´Hivern

Una nova oportunitat per veure el Circ Maravillas

Tots els que es van perdre el 16è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de Nou Barris tenen aquest cap de setmana dues noves oportunitats per veure les aventures de la familia Bolondo, una familia, 3a generació d´artistes de circ, hereva de tota una tradició que després de perdre la seva carpa, i de veure com el món de l´espectacle avança a passos de gegant, intentar adaptar-se als temps que còrren. Maravillas, el 16è Circ d´Hivern és un espectacle que, en to de paròdia i amb molta irreverència, barreja estils i trenca les barreres artístiques de l´increïble món del circ. Les repressentacions seran avui a les 21h i demà diumenge a les 18h. El preu de l’entrada és de 10 euros per als adults i de 5 euros per als menors de 14 anys.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies