Una exposició recull les idees sobre els projectes de les Portes de Collserola

Els veïns podran conèixer i valorar les propostes dels equips tècnics

Fins al 7 de juny la biblioteca de les Roquetes acull un espai d´exposició i valoració sobre les propostes d´idees presentades pels equips tècnics que participen als concursos de les setze portes de Collserola. Els veïns i veïnes del districte tenen a la seva disposició el conjunt de les propostes de totes les portes, tant les que pertanyen al districte de Nou Barris, com aquelles que pertanyen a la resta de districtes. Els assistents també poden valorar les propostes mitjançant un qüestionari.

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies