Nou Barris ofereix quatre sales d’estudi nocturn

Les sales obren de dilluns a divendres de 21 a 1h

Arriba el tram final del curs acadèmic i el moment en què els i les estudiants realitzen un sobreesforç per aconseguir uns resultats que durant l´any han anat consolidant. Per facilitar l’estudi, a partir del 9 de maig i fins al 22 de juny, s´obren 15 sales d´estudi nocturnes puntuals que reforcen l´oferta de les sales d´estudi nocturnes ja existents i que ofereixen, en cada districte de la ciutat, almenys una sala a disposició de les persones que ho necessiten.

L´horari de les sales d´estudi nocturnes és de dilluns a divendres, de 21 a 1h de la matinada. Les sales ofereixen en horari nocturn un espai adequat per a l´estudi en un ambient adient per a la concentració i la lectura., oferint també materials complementari, com diccionaris, llibres de consulta generalistes o servei de Wifi.

A més a més d´un espai per estudiar, les sales obertes durant l´any ofereixen un lloc on participar en activitats relacionades amb l’aprenentatge d’idiomes o la formació.

Les sales d´estudi nocturnes són un servei de la Regidoria d´Adolescència i Joventut de l´Ajuntament de Barcelona en conveni amb els Districtes de la ciutat i el Consorci de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

A Nou Barris:

Sala d´estudi Can Basté (Centre Cívic Can Basté, pg. Fabra i Puig, 274)

Sala d´estudi La Prosperitat (Institut Sant Andreu, Badosa, 10-14)

Sala d´estudi Les Roquetes (Biblioteca de Les Roquetes, Via Favència, 288 B)

Sala d´estudi Zona Nord (Biblioteca de la Zona Nord, Vallcivera, 3 bis)

NouBarris.Net

Vols rebre el butlletí?

Política de privacitat

Ús de "cookies"

Aquest lloc web utilitza "Cookies", pot veure la política de "cookies", aquí.

ACEPTAR
Aviso de cookies